Evenimente

Zilele Orașului Moldova Nouă 2021

Written by Pop Ciprian

15 august – Zi de sărbătoare cunoscută drept Adormirea Maicii Domnului – face ca tradițiile religioase și folclorice să se împletească frumos, fiind prilejul prin care cei plecați departe de casă se întorc pentru a petrece în familie. Tot în aceeași zi este Ziua Marinei, Maica Domnului fiind patroana spirituală a marinarilor.

La Moldova Nouă, în pragul acestei sărbători, veselia și cântecul vor fi cele care vor avea întâietate, deoarece în perioada 13 – 15 august 2021 Primăria și Consilul Local Moldova Nouă va organiza Zilele Orașului Moldova Nouă. Un eveniment devenit deja tradiție pentru localnicii din Clisura Dunării și așteptat cu mult drag. Vor urca pe scenă: Andreea Voica, Petrică Miulescu Irimică, Mihaela Petrovici, iar pentru tineri au fost invitați  Roxana Nemeș, Amna, dar și formația Panorama din Serbia.

Ziua de sâmbătă, 14 august 2021, este organizată în colaborare cu Asociația Pro Datina. Începând cu ora 19:00, Mihaela Petrovici și formația sa vă așteaptă să vă prindeți la un brâu, o horă și-o ardeleană. După ora 22:00, muzica ușoară va răsuna… vor concerta Amna și Roxana Nemeș. 

Vă așteptăm cu drag! 

Organizator: Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă

Leave a Comment